Hakukoneoptimointi (SEO) ja muut orgaanisen näkyvyyden palvelut

Hakukoneoptimointi (Search Engine Optimization, SEO) on prosessi, jossa asiakassivuston näkyvyyttä hakukoneiden tuloksissa parannetaan keskittymällä teknisiin, sisällöllisiin ja markkinoinnillisiin ongelmakohtiin, jotka jäävät huomioimatta perinteisessä internetsuunnittelussa ja mainonnassa. Hakukoneoptimointi on pitkäkestoinen nk. orgaaninen Internet mainonnan muoto, jonka avulla saavutetaan kustannustehokkaita ja laajavaikutteisia tuloksia.

Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat:

 • hakukoneoptimoinnin suunnittelu- ja toteutuspalvelut
 • hakukoneoptimoinnin konsultaatiota
 • hakukoneoptimoinnin koulutus (Huom. linkki vie yrityksemme pääpalveluun)

Tarjoamamme hakukoneoptimoinnin palvelut eivät sovellu kaikille. Etsimme asiakkaiksemme yrityksiä ja sivustoja jotka haluavat olla alansa huipulla ja näkyä online maailmassa. Edellytämme myös että asiakkaamme ovat valmiita sitoutumaan tähän tavoitteeseen resurssien käytön suhteen.

Tarjoamamme hakukoneoptimoinnin ratkaisut:

 • edustavat kansainvälistä huipputasoa;
 • ovat asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan räätälöityjä;
 • ovat kokonaisvaltaisia ja kohdennettuja ratkaisuja, jotka integroituvat asiakkaan muuhun liiketoimintaan ja markkinointiin.

Tarjoamamme hakukoneoptimointi soveltuu yrityksellesi jos tavoitteenasi on

 • olla oman alasi kärkipaikalla;
  Tavoitteenamme ei ole enempää tai vähempää kuin tavoitteena olevien hakutulosten kärkisijojen valtaaminen asiakkaillemme.
 • saavuttaa kohdennettua massamarkkinointtia kertaluonteisen, pitkän aikavälin investoinnin avulla;
  Hakukoneoptimoinnissa merkittävin kustannuserä syntyy teknisten ja sisällöllisten menetelmien suunnittelutyössä ja käyttöönottamisesta. Tämän jälkeiset ylläpito/seurantakustannukset ovat noin 5% /vuosi.
 • saavuttaa laadullisesti ja tuotannollisesti tehokkaampi verkkopalvelu;
  Hakukoneoptimoinnin tehokkuus perustuu hyvin pitkälle teknisten standardien ja tuotantomenetelmien oikeaoppiseen ja tehokkaaseen hyödyntämiseen. Optimointiprosessin jälkeen usein sekä ylläpitäjät että loppukäyttäjät kokevat sivuston entistä paremmin toimivampana ja laadukkaampana.

Hakukoneoptimointi ei sovellu Sinulle, jos tavoitteenasi on nopea näkyvyys ja asiakasvirta hakukoneiden avulla. Sivuston hakukoneoptimointi voi kestää jopa 6-18 kuukautta, josta suunnittelutyön ja tutkimuksen osuus on 1-2 kk, toteutus 1-2 kuukautta, ja loppuosa ajasta on optimointiprosessin seurantaa ja hienosäätöä.

Laadukkaiden hakukoneoptimoinnin palveluiden hintahaitari on noin 3 000 - 60 000 euron välillä riippuen palvelupaketin laajuudesta ja tavoitteista. Keskimääräinen budjetti toteuttamillamme pk-sivustojen kampanjoilla on noin 7 500 euroa, laajoilla portaaleilla ja verkkokaupoilla 10-60 000 euroa. Lopullisen hinnan määrittäminen edellyttää aina kattavaa tavoitteiden ja tarpeiden määrittelyä, joka tehdään yhdessä asiakkaan kanssa.

Koska hakukoneoptimoinnin kustannukset voivat olla hyvinkin huomattavat, on asiakkaan ennen yhteydenottoa syytä pohtia seuraavia kysymyksiä:

 • Kuinka paljon olet halukas sijoittamaan hakukoneoptimointiin?
  Hakukoneoptimoinnissa "mitä enemmän sijoitat, sitä enemmän saat vastineeksi" on usein paikkansapitävä totuus. Jos palvelun hinta laskee, tarkoittaa se vastaavasti myös että tehtävä työmäärä, työn laajuus ja laatu supistuvat.
 • Mitkä ovat hankkeen resurssit?
  Etsitkö avaimet käteen ratkaisua vai haluatko ainoastaan konsultointia? Onko henkilöstölläsi valmiuksia toteuttaa hakukoneoptimointi antamamme ohjeistuksen avulla, vai tulisiko meidän toteuttaa hakukoneoptimointi puolestanne.
 • Missä ajassa / minkälaisella asiakasvolyymilla pystyisit kuolettamaan sijoituksesi ?
  Jo hyvin varhaisessa vaiheessa hakukoneoptimoinnin prosessia on mahdollista kertoa suuntaa antavia arvioita odotettavista kävijämääristä. Jos nämä eroavat huomattavasti tavoitteista, voi hakukoneoptimoinnin joko keskeyttää tai prosessia voi kohdentaa uudelleen.

Pitkällä aikavälillä hakukoneoptimointi on kustannustehokkain Internet markkinoinnin vaihtoehto. Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeestasi. Lupaamme tehdä sinulle ainutlaatuisen loistavan tarjouksen!

Hyvin monia yrittäjiä pelottava tekijä hakukoneoptimoinnissa on epävarmuus tulosten saavuttamisesta. Kyseessä on aito riskitekijä,joka tulisi ottaa aina huomioon.

Hakukoneiden tuloslistan ensimmäiselle sivulle mahtuu vain ja ainoastaan 10 sivua, kilpailevia sivustoja on satoja, tuhansia, kymmentiätuhansia tai jopa miljoonia. Yksikään hakukoneoptimointipalveluiden tuottaja ei voi antaa tulostakuita, sillä hakukoneet ovat 3. osapuolen (kuten Google) hallitsema sovellus, jonka tuloslistauksiin ei ulkoisilla toimijoilla ole suoraa vaikutuskanavaa.

Asiakkaan kannalta paras keino riskin minimoimiseksi on valita optimointipalvelun tuottajakseen taho, jolla on riittävä tietotaito, resurssit sekä mielellään pitkä kokemus.

Annamme kaikille asiakkaillamme yhden riskiä vähentävän takuun. Ellei suorittamamme hakukoneoptimointi ole parantanut asiakassivuston teknistä laatua ja / tai ulkoista näkyvyyttä, emme veloita työstämme mitään. Tämän varmistamiseksi suoritamme kaikille sivustoille tarjouspyynnön yhteydessä arvioinnin, joka toistetaan hakukoneoptimointiin liittyvän prosessin lopussa.

Ota yhteyttä ja kerro meille internet markkinoinnin tarpeestasi. Lupaamme tehdä sinulle ainutlaatuisen loistavan tarjouksen!

Ota yhteyttä!